29.2.08

LoekÄngeln saved my ass..

Klev upp 0900 torsdag morgon för att åka till 2dm nysnö å sol i Åre.
När vi har en kilometer kvar innan vi skulle rulla in på parkeringen vid liften så händer de en lite olycka...
Jag "roedloeken" kör om några bilar på en raksträcka, när jag har två bilar kvar att köra om väljer bilen längst fram som var en skåp bil på 3,5ton att svänga vänster.
inte nog med de så när han ser mej efter att ha svängt så saktar han in och olyckan inträffade. efter en smud 180° så stannar vi vid vägkanten med takboxen ett 20tal meter längre bort. Sol, nysnö och shredd blev till en långtråkig dag på hälsocentralen med nack-krage och rygg och nacksmärtor. alla klarade sig från allvarliga skador!! vilket var mkt bra eftersom de två jag hade med i bilen var dem två som jag åker snowboard å hänger med 90% av min tid här hemma i ÖSD..KIM KAVA & WALTER one loooove! ///el smeg